Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2016 9:22:48

Novoroční projev paní Angely jen potvrdil řízenou invazi islamismu do Evropy!

Novoroční projev paní Angely jen potvrdil řízenou invazi islamismu do Evropy!

Řízenou invazi středověké, netolerantní a velmi násilné islámské ideologie vyznávající zvrácené zvyky a opovrhování ženami do Evropy zcela jasně potvrdil novoroční projev východoněmecké svazačky Angely Merkelové.

Když totiž spolková kancléřka Německa řekne v novoročním projevu, že navzdory mnoha problémům představuje příchod statisíců uprchlíků pro Německo především příležitost do budoucna, nic jiného než řízená invaze to být nemůže. Vždyť i malé dítě ví, že budoucnost každého národa je závislá hlavně na rodině, vzdělanosti, kultuře, právu a pracovitosti občanů, kteří svou pracovitostí a pílí přispívají do společného. Dále na národních tradicích a zvycích, a že to v žádném případě nemůže být imigrace a přistěhovalectví a to zvláště ze zemí, kde vzdělanost, pracovitost a píle jsou pouze sprostá slova a že imigrace z takovýchto zemí vždy jen odsává finanční prostředky z rozpočtu každého státu.

Dále paní Angela vyzvala obyvatele Německa, aby se nenechali rozdělit a dodala: „Je důležité, abychom nenaslouchali těm, kteří si s chladem, či dokonce nenávistí v srdci chtějí uzurpovat němectví jen pro sebe a ostatní z něj chtějí vyloučit.“

Ten, kdo jí toto novoroční poselství psal a následně vložil do úst, ví přesně, co dělá a jak má citově zapůsobit na německé spoluobčany, aby nebylo poznat, že je invaze v plném proudu. Až přestanou pomáhat citově sladká slova o srdci a Němci to prokouknou, přijdou na řadu miliardy eur, které již teď nabízí Saúdská Arábie Evropě a to nejen na stavby mešit. Také proto byl celý novoroční projev opatřen arabskými a anglickými titulky a bylo možno si ho s nimi přehrát ihned po odvysílání tohoto poselství na internetové stránce veřejnoprávní televize.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama