Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2016 9:20:59

Ano i toto je zvrácená islámská ideologie!

Ano i toto je zvrácená islámská ideologie!

Islámský Pákistán má nového hrdinu, patnáctiletý chlapec si zde na důkaz pokání sám uřízl ruku za údajné rouhačství, i když pak vyšlo najevo, že šlo o jedno velké nedorozumění.

O celé události informují Parlamentní listy.cz, CNN, BBC, Reuters a jiná média. Patnáctiletý muslim z vesnice Hujra Shah Muqeem se účastnil kázání místního imáma Shabbira Ahmeda, který se přítomných v jednu chvíli svého kázání tázal, kdo z nich nevěří v učení Mohameda. Zmatený chlapec nedával pozor či nerozuměl otázce, a proto v tu chvíli zvedl svoji ruku. Na to jej imám veřejně nazval rouhačem. „Když jsem zvedl ruku, tak jsem se dopustil rouhání, které jsem musel nějak odčinit,“ sdělil reportérovi BBC chlapec. Po odchodu z kázání šel tedy domů, kde si coby výraz pokání uřízl strojem na sekání trávy svoji ruku. „Necítil jsem bolest, když jsem si ruku uřízl, tak proč bych měl teď? Ruka, která spáchala rouhačství, musela být prostě potrestána,“ sdělil s lehkým úsměvem médiím. Podle americké zpravodajské televize CNN byl na čin svého syna velmi hrdý jeho otec. Oslavován byl i sousedy žijícími ve vesnici, kteří jej nazývají hrdinou. Jeho sláva se nyní šíří i do dalších pákistánských vesnic. Pro některé Pákistánce se stal patnáctiletý teenager takřka modlou.

Ano přesně toto je islám – středověká nenávistná, netolerantní a velice násilná ideologie, z jejíž vyznání se páchají takováto zvěrstva. Všichni to vědí, ale není možné s tím nic udělat, jelikož se jedná o náboženství, které není možné zakázat. Jaký je rozdíl mezi fašismem a islámskou ideologií? Já si myslím, že jen jeden jediný. Fašistická propaganda je postavena mimo zákon na rozdíl od islámské ideologie, která je z důvodu náboženství legální a co více, je podporována Evropskou unií i českou vládou.

V souvislosti s tímto příběhem patnáctiletého chlapce by měl někdo chytrý a vzdělaný udělat komiks a ten prezentovat našim dětem na středních školách (na základní školy to vzhledem ke své drastičnosti nepatří) a tím jim sdělit plnou pravdu o islámské ideologii a ne jim tlouci do hlavy prostřednictvím jiných komiksů, že je multikulturalismus prospěšný. Když jeden komiks, tak i druhý, jelikož je potřeba, aby se děti měly možnost podívat na obě strany mince. Není možné jim vymílat hlavy jen tím, co se v současné době hodí těm, kteří řídí invazi islamismu do Evropy.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama