Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.01.2016 23:21:33

ČR a V4 má právo na informace o svých penězích i o přistěhovalcích

ČR a V4 má právo na informace o svých penězích i o přistěhovalcích

Příprava Evropy na přistěhovalectví, kupování přistěhovalců, ochrana Schengenu a pohraniční stráž, informace o počtu a skladbě ekonomických přistěhovalců a uprchlíků, o vynakládání společných prostředků EU, benzínová daně, volby v Německu

Vláda ČR a V4 by měly přinutit Brusel a paní Merkelovou, aby ČR a V4 dostala přesné informace o tom, kolik přistěhovalců má přijít do Evropy v roce 2016 z Turecka za 3 mld. EUR (tj. i za peníze ČR resp. V4), které za přistěhovalce paní Merkelová slíbila. Důležitou informací je i sdělení, v jakých tranších budou Turci tyto přistěhovalce do Evropy posílat.

Paní Merkelová by současně měla sdělit, kolik přistěhovalců a za kolik miliard EUR dohodla s Tureckem pro Evropu na rok 2017 a další léta, pokud jí to volby v Německu nepřekazí.

Rovněž by ČR a V4 měla být informována, kde a jak se uvažuje využít Německem navrhovaná benzínová daň na přistěhovalce, která sama o sobě je aktem nepřátelství proti jednotě EU i proti Schengenu a neměla by proto být nikdy schválena. Ono by také někoho v Německu či v Bruselu mohlo napadnout, že by se za tyto prostředky daly nakupovat další milióny přistěhovalců v dalších zemích.

Ostatně stále chybí základní informace o přistěhovalcích do Evropy v roce 2016 a dle jednotlivých zemí. Např. v Německu je 1,1 -1,5 miliónů přistěhovalců, 1,1 miliónů přiznávají a o 300-400 tisících vědí, že je mají (nebo měli)na svém území, ale netuší kdo to je a kde jsou (a ani jak dobře jsou vycvičeni...). Kolik z přiznaných 1,1 miliónů  jsou ilegální ekonomičtí přistěhovalci, kolik váleční uprchlíci žádající azyl v 1. bezpečné zemi, kolik je mužů, žen a dětí (věk, pohlaví, vzdělání, náboženství,...? A kolik miliónů ekonomických přistěhovalců přišlo v roce 2016 celkem do Evropy??  A  kolik desítek tisíc válečných uprchlíků přišlo do Řecka, Itálie, ev. Francie a Španělska a požádali tam o azyl?  

Všechny tyto údaje jsou pro vytvoření jakékoliv strategie Evropy základním předpokladem.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama