Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.01.2016 18:07:00

Sněmovna neschválila nic, čím by bránila české ženy před násilníky

Sněmovna neschválila nic, čím by bránila české ženy před násilníky

Arabové mají nové slovo pro masové veřejné sexuální násilí na ženách. Tím slovem je taharussh. Během tak zvaného Arabského jara jsme mohli všichni v televizi vidět, jakého se tam dopouštějí masového násilí na ženách.

Teď už to samé můžeme vidět v Německu, Švédsku, Itálií a dalších evropských zemích. Poslanecká sněmovna kvůli vládě ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL neschválila žádný reálný a účinný krok k tomu, aby české ženy před těmito přicházejícími násilníky bránila. Naopak, vláda odsouhlasila proti vůli občanů přijetí tisíců nezákonných arabských a afrických imigrantů do ČR, z nichž první začnou přijíždět již letos. A nyní se je snaží vláda aktuálně vnutit například zoufalým občanům města Králíky v Orlických horách. Myslím, že to mluví za vše.

Ještě před půl rokem jsem v Parlamentu slyšel arogantní smích a sebejisté ujišťování, že žádný problém neexistuje. Dnes vládní strany i takzvaná opozice debatují s cílem uklidnit voliče. Debatují planě, neboť si nemůžou připustit pravdu.

EU je původcem této krize. Dokud bude Česká republika pod diktátem EU a této české vlády, tak nic nevyřešíme. Vláda a takzvaná opozice bude jen řečnit a na skutečný odpor proti této invazi nemají odvahu. Kdyby ji měli, tak by podpořili návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), že ČR nebude respektovat rozhodnutí EU o kvótách a nebude přijímat nelegální imigranty.

A také by vláda podpořila návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) na vyhlášení referenda o vystoupení z EU, který nám vloni ve Sněmovně již třikrát zamítli, a ohledně imigrantů. Vládní koalice spolu s takzvanou opozicí nám vloni zamítla také náš návrh na zákaz islámského práva šaría a džihád v ČR, jelikož podle našeho názoru odporuje české Ústavě. Naše návrhy nám vláda ve Sněmovně opakovaně zamítá a sami nic v tomto ohledu nenavrhují.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama