Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2016 8:59:00

Řízená invaze islamismu do Evropy bude i nadále pokračovat!

Řízená invaze islamismu do Evropy bude i nadále pokračovat!

Paní Angela se totiž při nedávné návštěvě Turecka zaručila, že přijme další syrské imigranty (tím je opět pozvala) a rozdělí je dle systému kvót po Evropě.

Podle serveru Echo24.cz to prohlásila v Ankaře na jednání o zbrzdění proudu imigrantů. Podle Merkelové budou ti imigranti, kteří se do Evropy dostanou rozdělováni dle systému kvót.

Jestli si dobře vzpomínám, tak jsme byli nejen naší vládou již několikrát v poslední době ubezpečováni, že kvóty jako takové už jsou zcela určitě minulostí a že už i sama Evropská unie přišla na to, že kvóty nic neřeší. No a ejhle paní Angela najednou opět mluví o kvótách a o přerozdělování imigrantů po Evropě. No a já se ptám, jaký mandát měla tato dáma, která mimochodem nemá žádné děti, takže nemá za koho bojovat, od Evropské unie na tomto jednání? To už si máme opravdu myslet, že je pojem Evropská unie jen krycím názvem pro to, že jde ve skutečnosti o Německou unii?

Její počínání je zcela neuvěřitelné a to zvláště také proto, že nezapomněla zdůraznit, že je důležité, aby cesta imigrantů ze Sýrie přes Turecko neprobíhala ilegálně, nýbrž „kontrolovaně, legálně a aby byla námi organizovaná“. Takže nám vlastně tímto řekla, že pokud budou imigranti chtít, posvětí jejich nelegální imigraci na legální.

No řekněte, není to pro ty, kteří usilují o islamizaci Evropy, vládnou černým zlatem, a netolerantní, velmi násilnou islámskou ideologií úžasná zpráva, když chce německá kancléřka posvěcovat nelegální imigraci za legální? Jaký důkaz pro potvrzení řízené invaze islamismu do Evropy ještě chceme?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama