Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2016 9:16:28

Slávek Sobotků to hraje na obě strany!

Slávek Sobotků to hraje na obě strany!

Bezpečnost občanů je pro nás prioritou, ale uprchlíkům pomůžeme. Toto mimo jiné pronesl český premiér v sobotu na jednání ústředního výkonného výboru oranžové květiny.

Nevěřím mu ani slovo, jelikož pokud by pro něj byla bezpečnost občanů prioritou, neplácal by takovéto dvojsmysly. Kdyby mu záleželo na občanech České republiky, nepodbízel by se diktátu Evropské unie v čele s paní Angelou a za svými občany by tvrdě stál. Jeho nedávná slova a vyseknutí poklony těm, kteří jezdí pomáhat uprchlíkům, jsou toho důkazem. „Jsem přesvědčen, že levicové lídry za deset dvacet let najdeme spíše mezi dobrovolníky, kteří v létě odjeli na Balkán a pomáhali uprchlíkům. Tihle lidé budou v budoucnu představovat levici. Nehledal bych je na náměstích, kde se šíří xenofobie, nenávist a rasismus.“ Toto pronesl nedávno v rozhovoru pro LN. Je to přesně to, co mu v jeho uniklých e-mailech radil jeho politický poradce, že budoucností levice je solidarita s imigranty.

Nevím, jak tyto jeho slova vezmou voliči oranžové květiny, to si musí vyhodnotit oni, ale pro mě je to známka toho, že sociální politika, která vládne skoro v celé Evropě, se nestydí cílit na imigranty, kteří rádi všude na starém kontinentu tyto jim podbízející se strany volí. Slibují jim totiž všelijaké sociální dávky a svým vlastním občanům to vysvětlují tak, že jsou imigranti potřební z důvodu vymírání vlastních evropských občanů a stárnutí populace. Balamutí lidi tím a vnucují jim pohádku o tom, že budou všichni imigranti poctivě pracovat, aby v budoucnu bylo na důchody (místo, aby podpořily své mladé lidi k reprodukci a zakládání rodin), a přitom moc dobře vědí, že většina z nich nikdy pracovat nebude. Pro příklad nemusíme chodit daleko, jelikož francouzská, anglická a švédská ghetta s vyznavači islámské ideologie jsou toho důkazem. Všechno je to jen jedno velké pokrytectví z důvodu udržení se u moci.

Nejzrůdnější je na tom všem to, že těmto pokryteckým socialistům pak z důvodu roztažených rukou a otevřenosti pro imigranty na své vlastní seniory, matky s malými dětmi a postižené občany nezbývají finance a musejí se pořádat stále kde jaké sbírky, aby vlastní lidé alespoň trošku důstojně žili. Chtěl bych věřit tomu, že to občané a voliči již brzy prokouknou a dají této levicové budoucnosti vale.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama