Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2016 8:59:56

Neziskové organizace jsou součástí řízené invaze islamismu do Evropy!

Neziskové organizace jsou součástí řízené invaze islamismu do Evropy!

Tyto nikým nevolitelné spolky se nás snaží za naše peníze poučovat, jak že se máme chovat k imigrantům, kteří nás chtějí pouze vysát jako pijavice a v následném období rozšiřovat svou středověkou ideologii.

Neziskové organizace byly ze začátku vytvořeny k tomu, aby pomáhaly lidem v nouzi a k veřejně prospěšné činnosti, ale postupem času byly zneužity k politické moci, k prosazování zájmů určité sorty lidí a aby napomáhaly multikulturní propagandě. Co mě na tom děsí ze všeho nejvíc je to, že se jejich počet neustále navyšuje a strmou řadou stoupá.

Těmto organizacím je jedno co se s Evropou v budoucnu stane, hlavně když mohou na základě svého počínání finančně profitovat. To je jejich nejdůležitější poslání a budou se ho držet zuby nehty. Nás, kteří islamizaci Evropy od začátku imigrační krize na základě logických argumentů kritizují, nazývají na svá plná nevymáchaná ústa rasisty, xenofoby a fašisty. Mají to totiž v zadání od těch, kteří jim rvou miliardy korun z našich daní pro jejich „záslužnou“ činnost.

Ty miliardy dostávají od české vlády ze státního rozpočtu, od Evropské unie, ale také přes různé organizace i ze Spojených států amerických, kterým samozřejmě velmi záleží na tom, aby se Evropa co nejvíce rozložila. Pokud se to totiž podaří, velice rádi nám na všechno nové půjčí a tak se maximalizace zisku pro jedno procento vyvolených bude stále navyšovat.

Dnes už se ví, že v pozadí těchto spolků stojí různé pochybné organice, bohatí lidé a dokonce i politici, kteří si přes ně hájí své zájmy. Ti, kteří v nich pak pracují, udělají za pár prašivých dukátů všechno, co jim tito vlivní lidé nařídí a vůbec se za svou činnost, kterou působí na lidské city, nestydí. Je to proto, že jim ty miliardy dukátů zaslepily mozek.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama