Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2016 7:25:04

Výroky prezidenta USA při návštěvě Evropy být ani jiné nemohly.

Výroky prezidenta USA při návštěvě Evropy být ani jiné nemohly.

Barack Obama se před koncem svého prezidentského úřadování přijel rozloučit na starý kontinent, aby podpořil Transatlantickou obchodní dohodu (TTIP) a svými vyjádřeními nezklamal.

Nejdříve podle ČTK vyzval Brity, aby zůstali v Evropské unii. Jak jinak, přeci nebude podporovat svrchovanost a suverenitu svobodných národů, které jsou zásadně proti jakémukoli multikulturnímu šílenství, jež Spojeným státům vzhledem ke své spolupráci se Saúdskou Arábií velice vyhovuje.

Následně podpořil a nadšeně vychválil paní Angelu za její postoj k uprchlické krizi s tím, že její postoj stejně jako mnoha Němců byl odvážný. On totiž po několika odposleších být odvážný musel, jinou možnost německá kancléřka neměla.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama