Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.05.2016 8:00:15

Londýn a jeho muslimský starosta!

Londýn a jeho muslimský starosta!

Volební vítězství muslimského kandidáta původem z Pákistánu Sadiqa Khana, který se stal minulý týden starostou Londýna je jen potvrzením toho, že se islamismus v Evropě rozvíjí podle prorokova plánu.

Je vidět, že byla imigrační politika Velké Británie na bázi multikulturalismu z důvodu levné pracovní síly nejen z muslimských zemí v minulosti velice podceněna a islámská ideologie tím začíná sbírat první plody své postupné práce o džihádu (svaté válce) neboli šíření této nenávistné, netolerantní a velice násilné ideologie ve světě.

Pan starosta řekl: „Jsem Londýňan, jsem Brit, jsem muslimského vyznání a jsem samozřejmě hrdý být muslimem.“ Já tvrdím, že hrdost na to být muslimem v kombinaci s labouristickou výrazně levicovou politikou nemůže být pro Londýn do budoucna nic dobrého.

Pro naše české občany by to měl být varovný prst, jak by mohly za pár let dopadnout volby třeba v Praze, pokud nebudeme přemýšlet zdravým selským rozumem!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama