Stanislav Dupač

podporovatel Trikolory, bývalý okresní předseda BPI
  • APAČI 2017
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.06.2016 6:32:36

Pokračování německé levicové kulturní revoluce.

Pokračování německé levicové kulturní revoluce.

Zakážou v Německu vyvěšování německých vlajek při sportovních utkáních nebo se v občanech podaří probudit další téma „autocenzury“, či strachu projevit se jen maličko vlastenecky?

Asi dva měsíce sleduji jak v Německu supermarkety nabízejí, sady korálků a náramků a sponek v německých barvách, k dostání jsou houby na mytí, vlaječky, potahy na zrcátka aut, zdobí se výlohy.
Říkal jsem kolegovi:  „To tady nemůže jen tak projít, letos proti tomu někdo určitě vytáhne.“
A vytáhl…
Asi před týdnem jste mohli číst zprávu, že Mladí němečtí zelení, u starých by to nevypadalo tak nevinně a nemělo takový vliv na mladou generaci, prohlásili že: „Patriotismus je vlastně nacionalismus a nacionalismus je špatný.“ A že vyvěšování německých vlajek nyní při fotbalovém EURU 2016, je právě takovým počinem.
To ovšem není vše, včera už jsme mohli na rádiu, slyšet pořad ve kterém moderátor dělal rozhovor s mladými lidmi a řešil s nimi, proč nevyvěsí třeba i italskou vlajku, nebo proč těch vlajek nevyvěsí více. Jestli v pořádku fandit jen jednomu týmu.  Na konec pořadu měl promluvit o této problematice ještě psycholog.
Co mne zaráží? Že po té, co to ti Zelení  vyhlásili, je neodsoudila média a veřejnost a tím to nebylo smáznuto ze stolu. Že ti dotazovaní se snažili hledat nějaké sofistikované omluvy a odpovědi a neposlali moderátora do háje s tím, že je to prostě normální fandit jednomu týmu, a třeba svému národnímu týmu.  Toto tahání v médiích znamená, že spousta lidí příště už tu vlajku nevyvěsí: „Co kdyby je někdo nařkl z nacionalismu?“
Zajímavé je že když vidíte v Německu demonstrace nějakých menšin, vždy nesou své národní vlajky, nikdy německé. Což ovšem nikdo neřeší a nekritizuje.
Kdo má tedy v Německu mávat německými vlajkami, když ne Němci?
jestli to nebude souviset s nedávným prohlášením západních levičáků o tom že kdo čte svým dětem na noc pohádky, nezdravě je intelektuálně obohacuje o proti jiným dětem, kterým rodiče nečtou.
Prostě prosazovat svůj stát, svůj tým, svoji rodinu, začíná být považováno za nemorální záležitost.
Jestli Evropa náhodou, pod vedením levice a křesťanských stran, nezačíná dohánět Čínu v její kulturní revoluci, kdy byli rušeny základní lidské vztahy a Čínská vlajka s drakem, ta je zakázána dodnes, smí se vyvěšovat jen ta rudá, v případě Němců brzy jen ta modrá s hvězdami!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama