Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.06.2016 8:19:09

Vích (SPD) EU je v krizi a její rozpad je nezadržitelný.

Vích (SPD) EU je v krizi a její rozpad je nezadržitelný.

EU se rozpadá.Je to fakt, který si musí přiznat každý soudný člověk.Bude to dříve anebo později.Je to zejména proto, že je ovládána neprofesionály zcela odtrženými od reality všedních dnů a bez podpory obyčejných občanů jednotlivých členských států.

 "Řeči se vedou a voda teče". Brexit přišel představitelům vlády ČSSD, ANO a KDU-ČSL jako na zavolanou. Nemuseli čelit otázkám, které v lidech vyvolávají pochybnosti o tom, jak se řeší aféra Šlachta v parlamentu, aféra okolo OKD, Čapí hnízdo, Kapsch, ČD, EET, církevní restituce atd. Objevilo se zde jiné velké téma. Bokem však zůstává zásadní věc, a to je skutečnost, že proud ilegálních imigrantů do Evropy se nezastavil, ale naopak roste a bude růst dále. Bude pokračovat do té doby, dokud bude Evropská unie taková jaká je. Dokud bude ovládána takovými lidmi, jako Juncker, Schulz, Tusk, Mohegriniová, kteří podporováni Merkelovou a Hollandem budou zaslepeně podporovat utopistické vize multikulturalismu Evropy. Karta se ale obrací. Evropa procitá a většina občanů jednotlivých států Evropy si již dnes myslí něco úplně jiného, než její vrcholní představitelé. Tak třeba popularita Hollanda ve Francii je na 14%, tedy nejnižší za celou dobu jeho působení v roli prezidenta. Není divu, když ve Francii je již půl roku vyhlášen výjimečný stav díky bezprecedentním teroristickým útokům islámských radikálů. Merkelová se k exodu islamistů hranicemi "Schengenu" raději nevyjadřuje, anebo pokud možno co nejméně. Marine Le Pen a FN ve Francii má čím dále větší popularitu a s největší pravděpodobností vyhraje prezidentské volby ve Francii, plánované na začátek příštího roku již v prvním kole. Tento týden oznámila, že pokud vyhraje prezidentské volby, ihned vyhlásí plebiscit o FREXITu. A tak by se dalo pokračovat přes AfD v Německu, FPO v Rakousku, italskou Ligu severu, Geerta Wiljderse v Holandsku atd. Prostě EU skončí, protože se rozpadne. Dříve anebo později. Začal boj na zdrženou.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama