Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2016 12:31:41

50. výročí založení fotbalového oddílu ve Všechlapech.

50. výročí založení fotbalového oddílu ve Všechlapech.

Oslavy 50. výročí založení oddílu kopané v mé rodné obci podpořil tým osobností v čele s Ladislavem Vízkem a Ivanem Haškem.

O minulém víkendu jsme v mé rodné obci, kde zastávám funkci místostarosty obce a předsedy Tělovýchovné jednoty Sokol slavili 50. výročí založení oddílu kopané, na které jsme si pozvali tým osobností, který vedl olympijský vítěz z Moskvy v roce 1980 Ladislav Vízek. V jeho týmu se dále po všechlapském trávníku proháněli Miroslav Beránek, Jiří Jeslínek, Pavel Klouček, Zdeněk Peclinovský, ale hlavně také osobnost, která na Nymbursku vyrůstala Ivan Hašek. Toho jsme také poprosili, aby nám pokřtil unikátní a fascinující knihu s názvem „50 let fotbalu ve Všechlapech“, kterou jsme na základě dostupných kronik, uchovaných fotografiích a vzpomínek některých občanů pro tuto příležitost vytvořili.

Oslavy probíhaly ve sportovním areálu po celý víkend a kromě křtění knihy, fotbalového zápasu našeho „A“ mužstva proti osobnostem a mého proslovu, ve kterém jsem poděkoval našim fotbalovým týmům za výkony v uplynulé sezóně, autorům knihy Markovi Jiroušovi a Tomášovi Koníčkovi za její vytvoření, starostovy obce Miroslavovi Šnejdarovi a celému místnímu zastupitelstvu za finanční podporu a nakonec zakladateli všechlapského fotbalu Josefovi Repánovi za vše co pro sport v obci udělal, jsme minutou ticha uctili památku Josefa Repána a všech, kteří se této slavnostní chvíle nedožili.

Dále jsme viděli i vystoupení mladých mažoretek a také jsme ocenili několik místních osobností za přínos všechlapské kopané. Po celé dva víkendové dny se samozřejmě sportovalo a v sobotu večer i trochu slavilo. Ještě jednou děkuji všem, kteří se na oslavách podíleli, spoluobčanům za účast a všechlapskému fotbalu přeji hodně sportovních úspěchů.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama