ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.05.2011 0:14:36

Odstartovala soutěž „Čenda hledá super talent“

Odstartovala soutěž „Čenda hledá super talent“

V rámci projektu Rodinné pasy odstartovala velká soutěž „Čenda hledá super talent“. Jejím cílem je oslovit talentované děti ve věku 5-17 let z celé ČR. Jedinou podmínkou účasti je zaslání přihlášky společně s prezentační videonahrávkou vystoupení.

Podrobnosti soutěže přiblížili na  tiskové konferenci 11. 4. 2011  hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek a radní Marie Cacková. „Těší mě, že zájem o rodinné pasy neustále vzrůstá a k dnešnímu dni je jeho majitelem už téměř 80 000 rodin z celé republiky Soutěž Čenda hledá super talent představuje novou pobídku, jak zapojit děti od pěti do sedmnácti let,“ řekl hejtman Hašek.

Krajská radní Marie Cacková připomněla, že už v závěru loňského roku se konalo nultý ročník soutěže, o který projevilo zájem více než 400 účastníků. „Chceme dát příležitost také dětem z dětských domovů, Klokánků a dalších zařízení náhradní rodinné výchovy“, dodala.

Více informací je k dispozici na http://www.cendahledasupertalent.cz./ .

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama