ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.05.2011 16:04:15

Na dostihovém závodišti Brno-Dvorska se jelo o pohár hejtmana JMK

Na dostihovém závodišti Brno-Dvorska se jelo o pohár hejtmana JMK

Nádherné počasí přilákalo v sobotu 23. 4. 2011 na dostihové závodiště Brno-Dvorska na tři tisíce návštěvníků. Jelo se osm dostihů, nejvíce však byla obsazena jarní brněnská steeplechase na 4 100 m.

Tento dostih pro pětileté a starší koně vyhrál osmiletý Zadar s žokejem Pavlem Kašným. Cenu vítězi předal náměstek hejtmana Jihomoravského kraje Ivo Polák.

Jako náměstek hejtmana, který má v gesci zemědělství a venkov jsem nesmírně rád, že chov koní na Moravě a v Čechách neustále vzrůstá. Jsem přesvědčen, že je nutné podporovat tuto činnost, protože koně jako ušlechtilá zvířata patří do společnosti i společnosti člověka,“ řekl krátce po dostihu náměstek Polák a dodal: „Já sám jsem na koni jezdil parkur, už je to ale hodně dávno – v období mých studentských let. Mám také proto k dostihovému sportu velmi kladný vztah.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama