MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.08.2016 7:29:00

Migrace znovu a znovu

Migrace znovu a znovu

Vyjádření prezidenta Zemana je jasné a postoj k migraci je stále stejný, tj. žádný nelegální imigrant a jasná ochrana vnějších hranic Schengenu.

Osobně s tím souhlasím. Horší je to s postojem předsedy ANO p. Babišem. Nyní je radikální, názorově ve shodě s prezidentem, ale když nás v Bruselu přehlasovali, tak pronesl památnou větu: „Musíme se smířit s kvótami, vždyť z Bruselu jdou dotace“. Proč ta změna? Imigrace je a bude při malé aktivitě Bruselu velkým a možná obrovským problémem, jen média o tom málo referují. Proč asi? Jde o hloupou politickou korektnost? A to nás čeká další problém, dle tzv. lidských práv se budou scelovat rodiny, takže ten kdo dostane azyl má nárok na příchod rodiny, tj. 10 – 15 dalších imigrantů. To nás čekají opravdu šťastné doby.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama