Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2016 9:49:54

Vykašleme se na bulvár a pak nám bude Novotný lhostejný.

Vykašleme se na bulvár a pak nám bude Novotný lhostejný.

Je to chudáček, který to co říká myslí sice zcela vážně, ale to jak mluví, není nic jiného než pouze jeho marketingový image, jelikož ví, že po tom lidé prahnou a chtějí takováto neomalená slova číst nebo slyšet.

Čím víc je takových výjevů v jakémkoli článku nebo rozhovoru, tím více lidí ho bude číst a samozřejmě ze všeho nejdůležitější je nadpis, ten ho totiž prodává. Je smutné, že jsme si takovéto pisálky vychovali sami, jelikož toužíme po bulváru v jakémkoli podání a to je přesně to co takovým jako je pan Novotný, velice vyhovuje. Dokud ho budeme číst a dokonce budou jeho články nebo rozhovory s obsahem, kterým provokuje vždy, jako nejčtenější nebude mít potřebu se vyjadřovat jinak.

Tento člověk sprostě a neomaleně uráží svými výplody fantazie všechny vlastence a obyčejné lidi, nad které se sprostě navyšuje. On tím sám sebe prodává a všem nám ukazuje, kolik inteligence pobral. Schválně provokuje, jelikož ví, že se pokaždé někdo chytí do jeho neomalené sítě a on z toho bude zase jen profitovat, jelikož to bulvárně zpeněží. Lehká pomoc, nečtěme ho, jelikož bulvár je to poslední co by nás mělo zajímat!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama