Ing. Karel Janko

mpř ČSNS
  • ČSNS 2005
  • Podolanka
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.08.2016 17:11:47

Merklová v Praze.

Merklová v Praze.

Její drzost (nebo blbost) nezná mezí.

 

Prohlášení ANS k návštěvě A. Merklové v ČR

Desetiletí vstřícnost západních států k imigraci z arabských a afrických států do Evropské unie přineslo kromě bohatých zisků monopolů a neziskovek i zcela negativní problémy většinové společnosti v podobě kriminality, sociálních a zdravotnických a jiných problémů. Zvláště v současné době zvyšujícího se přílivu organizované imigrace tyto problémy majoritní evropské společnosti výrazně eskalují.

Aliance národních sil proto považuje plánovanou návštěvu německé kancléřky, sjednanou bezesporu za účelem vstřícnějšího postoje vlády ČR k imigraci, za odsouzení-hodnou bezprecendentní drzost.

Vyzývám  proto všechny odpůrce imigrace z výše uvedených oblastí k razantnímu postupu a vyjádření manifestačního odporu Angele Merklové i Bohuslavu Sobotkovy v této záležitosti. .

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama