ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2011 15:20:20

Zateplování budov krajských organizací pokračuje

Zateplování budov krajských organizací pokračuje

Pět investic, které mají jeden společný jmenovatel - snižování provozních nákladů příspěvkových organizací -, schválila 5. 5. 2011 Rada Jihomoravského kraje.

Náměstek hejtmana Stanislav Juránek zmínil na následné tiskové konferenci nejprve dvě rozestavěné akce - zateplení budovy Gymnázia Brno, Elgartova 3 a zlepšení energetické bilance budovy Střední průmyslové školy chemické Brno, Vranovská 63. „V prvním případě jde o celkovou částku téměř 10 milionů korun, ve druhém suma mírně překračuje 20 milionů korun. Dnes jsme také rozhodli o zahájení tří výběrových řízení. Jedná se o revitalizace Střední školy potravinářské a služeb Brno, Charbulova 106, Střední školy informatiky a spojů Brno, Michnova 23 a budovy Domova pro seniory Zastávka,“ uvedl náměstek Juránek. „Máme v rozpočtu velké množství takovýchto akcí, současně jsme podávali žádosti na získání prostředků Státního fondu životního prostředí. Snažíme se, aby tyto práce na školách proběhly během prázdninového období,“ dodal

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama