RSDr. Alexander Černý

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2011 20:11:00

VV se na amatérismus vymlouvat nemohou

VV se na amatérismus vymlouvat nemohou

Vyjádření místopředsedy poslaneckého klubu KSČM v PS PČR Alexandra Černého k aférám VV.

V případě Věcí veřejných se nelze vymlouvat na to, že by proti nim byla využita jejich naivita či amatérismus. Naopak, je zcela evidentní, že ve vínku měla tato strana chladný, racionální kalkul V. Bárty, popř. dalších osob, které VV finančně podpořily.

Vše nasvědčuje tomu, že nešlo od prvopočátku vůbec o plnění volebního programu VV, ale o podíl na moci a rozhodování o veřejných finančních prostředcích. To potvrzuje i veškeré dosavadní počínání této strany.

Pod hlavičkou boje proti korupci neudělaly Věci veřejné vůbec nic. Zato svým jednáním snížily věrohodnost celé politické scény, takže se Česká republika zařadila mezi ty méně rozvinuté země, v nichž je možné prakticky cokoli.

Alexander ČERNÝ, poslanec PČR za KSČM, člen Výboru pro obranu a bezpečnost
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama