JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.11.2016 22:40:00

Jiří Dienstbier se opět projevil jako totální sólista bez empatie

Jiří Dienstbier se opět projevil jako totální sólista bez empatie

Se Svaťou Němečkem a jeho týmem jsem mohl spolupracovat jako předseda Asociace krajů ČR a považuji jej za nejlepšího ministra zdravotnictví po listopadu 1989 (nejen za ČSSD).

Děkuji mu za kolegy bývalé hejtmany za obrovský kus práce zejména na postupném zlepšování uhradových vyhlášek a také postavení regionálních nemocnic v systému veřejného zdravotnictví. Neskončil proto, že nezvládl svoji práci, vážím si jeho loajality se kterou bere rozhodnutí premiéra jako šéfa týmu. Tím se výrazně odlišil od Jiřího Dienstbiera, který se opět projevil jako totální sólista bez empatie k aktuální situaci ČSSD, dnes si může vzpomenout na pořekadlo o revoluci požírající svoje děti, trvalo to přesně 3 roky... Nominovaným novým ministrům za ČSSD přeji úspěch v jejich těžké práci a podporu celé ČSSD. Odpovědnost za vládní sestavu i politiku má premiér, je třeba mu ji umožnit realizovat. Diskuse s koaličními partnery o jejich ministrech by ovšem skončit neměla, "výkon" pana Hermana v pořadu paní Jílkové to jen podtrhuje stejně jako např. pokuta UOHS Ministerstvu dopravy Dana Ťoka za mýto, pokus ušetřit soukromým dopravcům peníze na nákup nových vlaků tzv. státní půjčovnou (na kolik špinavých kampaní proti ČSSD asi ušetřil např. Jančura?)... Jak říkal Babiš v OVM - premiér je šéf všech ministrů a má je řídit, tak s chutí do toho.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama