Ing. Karel Janko

mpř ČSNS
  • ČSNS 2005
  • Podolanka
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2016 8:56:51

Projev 17.11.2016, Palackého náměstí

Projev 17.11.2016, Palackého náměstí

Manipulace s historií i čísly.

Projev na Palackého náměstí 17.11.2016

Vážení přátelé. Zdravím vás a vítám na této demonstraci.

Dnes 17.listopadu si opět připomínáme Mezinárodní den studentstva, věnovaný památce devíti českých studentských vůdců, zastřelených v roce 1939německýni fašisty. Čest jejich památce! Připomínáme si i dvacet sedm let od sametového převratu, iniciovaného a placeného zahraničními rozvědkami. Jak je již známo, jsem národní socialista a my národní socialisté máme vlastenectví nejen ve svém programu, ale i v srdcích. Prokazuje to i naše historie od roku 1897. Odsuzujeme německý nacizmus i s jeho symbolikou, bratrskou pomoc v roce ´68, i současnou snahu USA v tažení na východ a-lá drank nach osten.

To, co se dodnes veřejnosti tají, byla dohoda obou mocností o vstupu vojsk Varšavské smlouvy do ČSR v roce 1968. Že vývoj v tehdejším Československu nevoněl Rusku je každému jasné. On ale nějaký socializmus s lidskou tváří silně nevoněl ani USA. Představte si, že by tím načichla celá Evropa. Tak ponechaly stav věci v intencích Jaltské dohody.

Konstatuji s politováním, že ideje roku 1968 nebyly dodnes naplněny.

Nám Čechům je cizí expanzivnost, ale to naše – české, si budeme bránit. Proto tady dnes stojím na obranu našich národních zájmů a na obranu národních států, plánovitě v Evropě likvidovaných všemi možnými způsoby.


Po těch sedmadvaceti "zářivých" letech v EU můžeme společně suše, ale se zlostí konstatovat, že :

- máme rozkulačenou republiku včetně přírodního bohatství,

- hospodářství je ovládané a drancované zahraničními monopoly, ročně odtéká 300-480 mld Kč do zahraničí.

- je vyprázdněný důchodový a sociální systém,

- máme plánovitě zdecimovanou armádu státu, neschopnou uzavřít hranice k ochraně svých občanů,

- máme parlament i vládu plnou pletichářů a parazitů, legálně korumpovaných stávajícím volebním systémem i Evropskou uníí.

To, co nás v tento den spojuje se 17. listopadem 1939 i 17. listopadem 1989, je tedy odpor proti naší vládě, proti manipulaci s občany masmédii, špatné ochraně národní ekonomiky, a dále odpor proti válečnické hysterii NATO a neschopnosti naší vlády řešit razantně problémy spojené s diktaturou Evropské komise. V případě nežádoucí imigrace chceme její jasné odmítnutí slovy a skutky Viktora Orbána. V případě EU zvolme urychleně czexit. Poslední vývoj západních států nám dává za pravdu v tom, že západ trpí vážnou politickou i společenskou krizí. Jak jsem před třemi nedělemi prohlásil na Václavském náměstí, kapitalismus buď pravidelně expanduje, nebo zhyne. Ledy se po tom sedmadvacetiletém stání hnuly. Pomožme jim odplout.

Vážení přátelé.

Chci zde okomentovat i současné dění pražské kavárny a pražské šmíry. Obě skupiny lidí jsou svou podstatou povolání liberálně až anarchisticky založené – tedy s mentální úchylkou. Vadí jim jakýkoliv řád a pořádek a z toho vyplývá jejich chování a postoj. Stejně se chovali i v roce 89. Své svědomí národa ať si strčej někam.... Je třeba jim jasně ukázat, kde jsou jejich meze a mantinely chování.

A také chci doufat, že tento národ nevstoupí dvakrát do stejné řeky. Kde končí řád a pořádek, začíná demokracie - a jak já říkám, tam také začíná bordel. Zaštiťují se demokracií, ale Lež, manipulace, lobizmus, korupce, liberalizace, - to jsou rodné sestry té jejich demokracie. Zameťme s tou pražskou šmírou, dokud je čas!


Být korektní a slušný je v současné vyhrocené situaci i na této demonstraci obtížné. Velmi rád bych si ulevil několika jadrnými slovy na adresu celé vlády a zvláště na osobu premiéra Sobotky.

Jeho licoměrná prohlášení k výše uvedeným problémům ho distkreditují v očích většiny občanů a činí z něj nedůvěryhodnou osobu na tomto postě. Chce provés výměnu ministrů, ale dodnes nepochopil, že tou žábou na prameni je on sám a že by měl odstoupit jako první. Pan Sobotka lže a když nelže, diplomaticky kličkuje a zamlčuje skutečnosti.


Po těch sedmadvacetiletých zkušenostech je třeba říci naší vládě: už máme dost vás i vaší servilní bruselské politiky.

Vyzývám předsedu vlády k podání demise!

Vyzývám vedení České televize a Českého rozhlasu k zajištění objektivity zpráv.

Vyzývám členy parlamentu - vystupme z té prohnilé Evropské unie, která nemá vizi, je militantním ochráncem tototo pochybného systému!, která nemá vyřešené základní principy fungování tohoto společenství!, ale strká svůj rypák do čeho nemá.


Vyzývám k opětnému odporu proti cizím  základnám na našem území. Jinak místo sovětských vojsk tu budeme mít vojska americká. Vystupme proto z NATO, dokud je čas. Pokud jsem nazval EK fašistickou organizací, je NATO zločinecká organizace. Situace je tak vážná, že by v ulicích našich měst i měst celé Evropy měli stát statisíce demonstrantů a protestovat!


Kdo se dnes brátí , jsou občané států východní Evropy. Postavme proto Nový Vyšegrád - od Baltu až po Jadran - jako protiváhu a alternativu k té zdegenerované, neschopné, profláklé a zkorumpované bruselské pakáži.

Vyzývám ke sjednocení všech vlasteneckých sil České republiky i Evropy.

Spojme proto sílu malých stran a hnutí k odporu a pojďme jednotně do parlamemtních voleb. Nabízím všem stranám a hnutím k tomu vytvořenou Alianci národních sil.



Ať žije Česko a bratrské Slovensko! Ať žijí svobodné národy Evropy!


Ing. Karel Janko- ČSNS2005






Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama