Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2016 10:02:04

Boj za svobodu a demokracii!

Boj za svobodu a demokracii!

Všichni se ohánějí svobodou a demokracií, jak je potřeba je bránit, chránit a udržovat, ale nic pro to nedělají. Tedy kromě toho, že je mají plnou hubu.

Všichni ti, kteří včera pokládali kytice na místa symbolizující 17. listopad, se mohli přetrhnout, aby před televizními kamerami vypadali jako hrdí Češi, kteří vlastně brání a hlídají svobodu a demokracii. Když ale přijde na lámání chleba a mají schválit byť pouze jeden jediný zákon, který by byl potvrzením té pravé demokracie, jako je například přímá volba starostů a hejtmanů nebo zákon o referendu, tak se jim ihned začne demokracie zajídat a „demokraticky“ je neschválí.

Všichni ti Sobotkové, Babišové, Bělobrádci, Fialové a Kalousci jsou pouhými pokrytci, kteří si na demokracii jen hrají, a nejhorší na tom je, že jim to lidé už sedmadvacet let žerou i s navijákem. Jsou jim v tom nápomocni prodejní žurnalisté a agentury zabývající se falešnými volebními průzkumy. Tyto mediální obludy nedělají nic jiného, než že do lidí hrnou namyšlenou politickou korektnost, která je cestou do záhuby.

Za svobodu a demokracii se opravdu musí bojovat a hnutí SPD se o to bude v souladu se svým programem maximálně snažit a udělá vše, co bude k ochraně a prohlubování svobody a demokracie třeba.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama