Dr. Libor Rouček

Bývalý europoslanec
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2011 9:33:00

6.6.2011 Tádžický prezident Emomali Rahmon v EP ve Štrasburku

6.6.2011 Tádžický prezident Emomali Rahmon v EP ve Štrasburku

Místopředseda Evropského parlamentu Dr. Libor Rouček pořádá 6. června jménem prezidenta EP Jerzyho Buzeka slavnostní večeři na počest prezidenta Tádžické republiky Emomaliiho Rahmona.

Tádžický prezident pronese projev na plenárním zasedání Evropského parlamentu ve Štrasburku. Zúčastní se také mimořádné schůze Výboru pro zahraniční věci, AFET, kde si vymění názory se členy tohoto výboru včetně Dr. Roučka.

Při své šestidenní návštěvě Evropské unie navštívil Francii a ze Štrasburku pojede dále na oficiální návštěvu  Lucemburska, Rakouska a Maďarska. Cílem jeho cesty je rozvoj ekonomické spolupráce, zajištění míru a situace v Afghánistánu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout