Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.02.2017 10:36:09

Krátké video z výstavy „Ukradená revoluce“.

Krátké video z výstavy „Ukradená revoluce“.

Od 23. ledna 2017 do 12. února 2017 proběhla celkem v osmnácti městech Středočeského kraje putovní výstava SPD s názvem „Ukradená revoluce“, která upozorňuje na největší tunely a podvody, jež se staly od sametové revoluce.

Postupně jsme navštívili tyto města: Český Brod, Kolín, Kutná Hora, Čáslav, Jesenice, Beroun, Kladno, Rakovník, Vlašim, Benešov, Brandýs nad Labem, Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště, Kralupy nad Vltavou, Neratovice, Slaný, Příbram a Dobříš. Na všech místech byly k dispozici k podpisu „Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie“ a „Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR“.

Podívejte se na krátké video, které celou výstavu po středních Čechách mapuje. https://www.youtube.com/watch?v=Ju7A0Vxut1A&feature=share Děkujeme všem koordinátorům a sympatizantům za organizaci a uspořádání výstavy na všech místech, což v takových mrazech nebylo vůbec jednoduché!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama