Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2017 14:10:04

Národní renta - jenom pro nás a naše děti!

Národní renta - jenom pro nás a naše děti!

Jak se zbavit jednou pro vždy nepřizpůsobivých a přivandrovalců, nabízíme řešení...

„Národní renta“ 

   "Tento název může být zavádějící, ale v nejbližší době bude zřejmě i velmi často skloňovaný pojem, všichni jsme si dobře vědomi, že udržitelnost zaměstnanosti je současných podmínkách už jen otázkou času."

   Současný režim industrializace a především projektu, který je nazýván „Průmysl 4.0 čili čtvrtá průmyslová revoluce“, neznamená nic jiného než, že většina klasických a námi preferovaných míst prostě zanikne, většina českého o obyvatelstva se stane nezaměstnanými a s tím se musí začít počítat už dnes. Ano, spousta zlých jazyků tvrdí, že na to nejsou peníze a podobně, ale opak je pravdou!

   Současné zdroje, které jsou již omezené ovšem počítají s progresí v oboru průmyslové výroby, jenž s pomocí strojů, robotů a elektronického vybavení průmyslové revoluce čtvrté generace, bude mít k dispozici daleko sofistikovanější postupy a také mnohem efektivnější výrobu. V režimu této průmyslové revoluce již nezbude pracovních příležitostí pro podobu zaměstnaneckého poměru, jak jej známe, ale pokud budeme chtít hovořit i nadále o vyspělé společnosti, tak budeme všichni profitovat z efektivní produkce strojů, poněvadž stroje plně zastoupí lidský faktor jako takový, a ten na druhou stranu bude moci čerpat z kvalitní a efektivní výroby.

   Průmyslová revoluce přinese změny především pro méně kvalifikované pracovní síly, které se budou posléze velmi složitě uplatňovat na trhu práce. Proměna, jenž sebou přináší velké riziko nezaměstnanosti musí být již dnes kalkulováno do cen finálních výrobků, a to i za předpokladu, že jistě ne všechny země a korporace v zemích vyrábějící průmyslově své produkty, budou absentovat politiku zaměstnanosti na úkor pracovní síly dané oblasti za účelem mimořádného zisku.

   Právě „Národní renta“ sebou přináší jistě pádné zamyšlení nad budoucností našich rodičů, rodin a dětí, jak budeme žít v blízké budoucnosti, a zdali udržíme, neřkuli vylepšíme životní úroveň našeho českého národa zdevastovaného po desetiletí totalitním režimem a posléze bičován, nebojím se říci vykořisťován za účelem kapitalizace prostředků nadnárodními zájmy velkých korporací. Český občan skončil, na hranici chudoby a vyčerpán poctivou prací. Zde se nabízí jediná možnost! Možnost všem bez rozdílu nabídnout sociální vymoženosti demokratického státu, kde by na příspěvek měli dosáhnout všichni stejnou měrou!


Co vy na to?

J. D.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama