Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.07.2017 8:01:29

Stanovisko SPO ke koalici – nekoalici KDU-ČSL a STAN

Stanovisko SPO ke koalici – nekoalici KDU-ČSL a STAN

Předseda KDU-ČSL, Pavel Bělobrádek a šéf Starostů, Petr Gazdík, při květnovém ohlášení volební koalice věřili tomu, že by společně mohli ve volbách získat přes patnáct procent hlasů.

Ještě nedávno to opět potvrdili, jenže dnes už je všechno jinak. KDU-ČSL společný projekt odpískala. „Byla to racionální úvaha, zda jít do rizika, které může vyjít, nebo ne – a zatím není důvod si myslet, že by vyšlo – anebo zda zvítězí zodpovědnost. My nechceme frajeřit, chceme lidem odpovědně nabídnout volbu, která může zabránit vládě jedné strany“ tvrdí Bělobrádek.

V tomto tvrzení je kus pravdy. To ano. Ovšem to by o odpovědnosti nesměl mluvit zástupce KDU-ČSL. Po letitých zkušenostech s touto stranou se to jeví spíše jako strach z toho, že by se nemuseli znovu dostat ke korýtkům. A v tom bude celá pravda.

Strana Práv Občanů

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama