Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2017 10:01:59

Španělské preludium.

Španělské preludium.

Španělsko terorizmus EU migrace řešení KSČM


Evropa se opět zastavila aby propadla dech. Po Francouzkém úderu na solar je tu další úder namířený na nic netušící nevinné občany. Scénář se opakuje s pravidelností z jakou jsou dostupné vhodné dopravní prostředky, které se již osvědčili k vyvolání paniky a chaosu. Jako společnost jsme bezbraní proti tomuto zneužití automobilů symbolu to pokroku 20. století. Ne střelní zbraně, ale dost rychle jedoucí velké auto udělá takový chaos a paniku, kterou útočníci požadují.
Společnost si ale stále nechce přiznat, že se těmito útoky ukazuje mylná představa posledních 60 let hlásána  na západě Evropy o úspěšné integraci levné pracovní síly dovážené z jiných kulturních, společenských a náboženských enklávy světa. Tito nomádi z celého světa měli otročit pro zisky kapitálu a být vděční, že s námi mohou sdílet euroatlantické hodnoty.Možná to platilo o první generaci těchto přistěhovalců a možná se to bude týkat i první generace nové vlny přistěhovalectví, kterou prožíváme nyní, kdy miliony chudáků pod vydinou bohatství míří do Evropy. Nehledí na riziko ohrožení života, jsou ochotni zaplatit tisíce euro pašerákům a to vše proto aby si na chvíli mohli myslet, že konečně mohou žít v ekonomickém ráji plném sociálních jistot, podpor a bohatství. Tento sen se ale drtivé většině rozplývá již po pár letech. Naučí se jazyk, získají občanství a těžce pracují přesto jsou jen námezní otroci kapitálů a ocitají se na periferii zájmu v no-go znách kde se bojí jít i policista ve dne. Jsou totiž stále „odlišní“ ať se starají sebevíc. Jde to až do takových paradoxu, že ti úspěšně integrování jsou sice tolerování majoritu, ale vyobcováni ze své národnostní identity ze kterou doposud žili.Proto se mladí v další generaci „cizinců z občansvím“ navrací ke svému původu své národní identitě a naboženství. Tato frustrace je živou půdou všech náboženských fundamentalismu od křesťanství, přes judaismus až po islám. A ten jediný neměnný pravověrný Islám, který  nepřipouší vývoj a tvrdě potírá dialektický rozvoj výkladu slova proroka je potom lákavou inspitací nabízející jen jednu nezpochybnitelnou pravdu. Jejich cílem je přenést svůj starý svět ze kterého pochází do nového životního prostoru. Absolutně živelná populační exploze, kterou zažívá třetí svět jej přivedla k nedostatku vody a krachu schopnosti uživit se. Regulace porodnosti nepřichází v úvahu protože odporuje Bohu a tak jediné východisko je jít do nových zemí. A proč se jim to daří?Již více než deset let existuje projekt EU na příchod milionu námezních otroků z třetího světa pro stále hladovější kapitál prahnoucí po nekončícím zisku a růstu. Tento plán minulý rok doznal aktualizace a již se v něm počítá i s nynější živelnou migrací. Plán byl schválen bez ohledu na dlouholeté příklady neschopnosti integrace těchto příchozích. Francie, Velká Británie i Německo jsou vzory nefunkčnosti integrace ale naopak příkladem vzniku stále rostoucích národnostních enkláv kde platí více cizí zvyky než naše zákony. Pokud se tako politika ho by za ziskem nebude regulovat můžeme v budoucnu při pokračujícím  populačním biomu příchozích být brzo menšinou ve vlastní zemi. Problémy se musí řešit tam kde vznikají, to je politika kterou prosazuji v programu KSČM.            

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama