Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2017 12:12:35

Strana Práv Občanů se staví proti diktátu EU v migračních kvótách

Strana Práv Občanů se staví proti diktátu EU v migračních kvótách

Migrační vlna začíná nabývat obrovských rozměrů za přispění politiky Evropské unie a jejího vedení.

Je to proces promyšlený a řízený, na kterém se podílejí jak neziskové organizace, které získávají za přísun migrantů do Evropy obrovské peníze, tak i jednotliví politici a politické strany. Nejde tedy v žádném případě o humanitární pomoc těm, kteří prchají před válkou a krvavými zločiny. Mezi migranty se ukrývají desítky tisíc džihádistů a teroristů. Je zde snaha o vyplenění evropských národů a rozdělení národních států a ovládnutí Evropy muslimskými národy a plošné rozšíření náboženství islámu a islámské kultury. Historie již v minulých dobách několikrát zažila takové nájezdy, které se tehdy, naštěstí, podařilo zastavit. Dnes je však situace velmi vážná, mluví se o mnoha milionech migrantů, kteří se chystají vstoupit na evropskou půdu a usídlit se zde. To Zemanovci považují za nepřípustné a bude třeba učinit kroky k zabránění vstupu přes naše hranice. Řešením pro nás by v současné době mohlo být uskupení Visegrádské čtyřky ve spojení s historicky podobným Rakouskem.

Bohužel, také čeští europoslanci hlasovali v Europarlamentu v květnu tohoto roku pro uvalení sankcí za nepřijímání migrantů. Ti, kteří by měli zastávat zájmy České republiky ve prospěch českých občanů. Jejich jména jsou všem občanům naší vlasti známá. Je správné je však připomínat těm, kteří mají krátkou paměť anebo tyto informace nemají. Jsou to v první řadě pánové Telička, Polčák, Niedermeyer, Štětina, Zdechovský, Svoboda, Poc, Poche, Ježek a dámy Charanzová, Dlabajová, Šojdrová. Tím mohu směle říci, že jsou to zrádci národa. Českého národa a vlasti české.

Nyní více než kdy jindy jde o budoucnost našich občanů, naší republiky. Je proto nutné, abychom se nejen zamysleli, ale také konali. Nechceme, aby nám Evropská unie diktovala nesmyslná pravidla a nařízení a cíleně likvidovala tradiční kulturu a naše hodnoty. České hodnoty.

Evropská unie není schopna zasadit se o ochranu občanů, její bezpečnostní systémy selhávají. Hlavními tématy pro ochranu občanů je pro SPO zavření hranic států  EU a odmítnutí kvót přijímání uprchlíků. A nejen to. Nekompromisně deportovat lidi podezřelé z islámského terorismu.

Česká republika je suverénní stát a chceme-li suverénním státem zůstat a rozhodovat o něm sami i nadále, pak nesmíme dovolit, aby o nás rozhodovali jiní. Jenom my, jako suverénní stát, máme výlučné právo rozhodovat o své zemi, o tom, s kým chceme sdílet svoje životy a území. Komu zde nabídneme možnost pracovat a žít za podmínek a pravidel, která jsou v naší vlasti pro všechny občany stejná.

Bc. Martina Sejkorová, DiS.

místopředsedkyně Strana Práv Občanů Liberecký kraj

krajská zastupitelka za Stranu Práv Občanů Liberecký kraj

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama