Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2017 14:27:08

Jsem naprosto konsternován

Jsem naprosto konsternován

Jsem naprosto konsternován informací o společnosti LIDL působící v ČR, která umazává kříže na řeckých kostelích u fotografií spojených s řeckými výrobky, aby to náhodou "někoho" nepopouzelo.

Chápu to tak, že v pojetí managerů Lidlu byl ukončen multikulturalizační proces a máme tedy monokulturní společnost. Kdo jste vlastně, že si dovolujete mazat symboly křesťanské víry, která tu je minimálně tisíc let. Koho nechcete popouzet? Křesťany jste popudili zcela určitě!!!!!!

Příště se máme připravit na to, že pro ženy u vás bude zakázán prodej jedno nebo dvoudílných plavek a budete prodávat pouze burkiny. Tak to si ty svoje prodejny seberte a táhněte odsud tam, kde vám budou urážky křesťanské víry trpět. Stejně se u vás nedá pořádně nic koupit, takže žádná ztráta pro náš trh. Občané by se měli konečně probudit a aspoň týden vaše prodejny bojkotovat a ono by vás to blbnutí rychle přešlo.

Všichni vidíme jak pomalu, ale jistě je naše křesťanská většinová společnost zatlačována do pozice menšiny. Křesťanské symboly popouzí menšinu, ale my jsme ji sem nezvali a jestli se jí to nelíbí tak ať se vrátí odkud přitáhla. My jsme tady doma více jak tisíc let.
Policie v mnoha státech před davy "někoho" ustupuje, aby je nepopudila, nechá po sobě házet kamení, přihlíží ničení veřejného i soukromého vlastnictví a to všechno platí daňoví poplatníci. Na co mají policisté s sebou metrové VUMLY? Na ty občany, kteří proti takovému chování vystupují? Rád bych viděl jak by se v zemích odkud pocházíte k takovému chování stavěla tamní státní moc. Nejspíš by největší křiklouny nechali ubičovat k smrti nebo by je pověsili. My hodní, blbí Evropané vám ještě cpeme sociální dávky.

Zkrátka a dobře nejste spokojeni s tím, že okamžitě po příjezdu nedostáváte domy a auta, ženy se vám dobrovolně nepodvolují, nikdo vám neslouží a nemáte vše zadarmo, vraťte se domů. Tam vám taky nikdo a nic nedá zadarmo, ale jste na to zvyklí. 
Varuji před schováváním symbolů, které nás provází a jsou naše dědictví po předcích. To jsou ústupky za hranou

Hynek Blaško, lídr Strany Práv Občanů ve Středočeském kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama