Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2017 9:14:47

Konec diktátu Merkelové a tvrdého jádra EU

Konec diktátu Merkelové a tvrdého jádra EU

Prohlášení Strany Práv Občanů k výsledku voleb v Německu

Strana Práv Občanů vítá výsledky voleb do Spolkového sněmu v Německu. Máme za to, že je správné, že kancléřka Angela Merkelová bude přinucena změnit svoji pro imigrační politiku, která ničí základy západní civilizace a zároveň dostane příležitost, aby odčinila její důsledky.

Vítáme i posílení pozic politiků, kteří odmítají další integraci jádra Evropské unie, to znamená Německo, Francie a další vyvolení bez nepohodlných zemí bývalé východní Evropy.

Strana Práv Občanů znovu zdůrazňuje naléhavou potřebu zahájit věcnou diskusi o smyslu setrvání České republiky v rozkládající se Evropské unii a připravit se na odpovídající politickou reakci. Jediným legitimním nástrojem pro rozhodnutí zvolené politické reprezentace naší země je lidové referendum.

Občané rozhodněte, jsme připraveni vaši vůli prosazovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama