Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2017 8:59:11

Tisková zpráva SPO: Přijede teta Brady?

Tisková zpráva SPO:  Přijede teta Brady?

Prezidentský kandidát Horáček nabádá písničkáře Jarka Nohavicu, aby nepřebíral státní vyznamenání od prezidenta Miloše Zemana.

Má si prý počkat na jiného prezidenta. Když prezident Havel předával medaile svým kamarádům, přecházeli jsme to se shovívavým úsměvem. Nakonec medaile byly a budou vždy zatíženy subjektivním pohledem toho, kdo je uděluje. Je to něco zcela jiného, než běh na 100m. V takové disciplíně totiž nerozhoduje, zda se někomu Usain Bolt líbí, s kým chodil do houslí, nebo, nebo s kým pil jamajský rum. Stačí být první na cílové pásce.

Je však komické, jak dnešní „sluníčkoví antikomunisté“ chtějí zavádět kádrovací praktiky horší než za normalizace. Ti dříve narození vzpomínají na Letorost, Slunovrat a přecpané vysokoškolské kluby, když měl přijet Nohavica. Mluvil řečí, které se rozumělo. Všichni mu poděkovat nemůžeme, prezident ano.

Proč to tedy vadí panu Horáčkovi? Asi přijede teta Brady. Tak aby nějaká medaile zbyla.

Strana Práv Občanů

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama