Milan Kožnar

  • S.cz
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2017 19:51:46

Vzájemné soužití romů, cikánů, nepřizpůsobivých a Čechů

Vzájemné soužití romů, cikánů, nepřizpůsobivých a Čechů

Způsob vzájemného soužití je nereálný, nejdříve Chanov, teď Janov a po té je na řadě Most ?? Vláda řeší vykoupení vepřína za půl miliardy pro cikánský památník, ale není schopna vyřešit problémy stávajícího žití ve městech. Nepřizpůsobiví, nepracují

 Způsob vzájemného soužití je nereálný, nejdříve Chanov, teď Janov a po té je na řadě Most ??  Vláda řeší vykoupení vepřína za půl miliardy pro cikánský památník, ale není schopna vyřešit problémy stávajícího žití ve městech. Nepřizpůsobiví, nepracující již nerespektují nic, otravují život normálním lidem. Ti co nepracují v dnešní době, kdy je práce víc než lidí, již nikdy pracovat nebudou, prostě nechtějí. Nemají za roky pobírání dávek žádnou potřebu pracovat  a  sociální pomoc neustále zneužívají. Proč nejde nařídit těmto lidem, že budou všichni bez rozdílu pracovat ve veřejné službě minimálně 4hod denně, aby si zase osvojili základní pracovní návyky , které za roky vyžírání dávek ztratili. Hlavně poznají, že za odvedenou práci se vyplácejí peníze a ne že je to automaticky za odstání fronty na poště v den výplaty soc.dávek... Obyčejnou docházkou do této služby půjdou i příkladem pro své děti, kteří je znají od svého narození, pouze jako vyžirky nechodící do práce, které budou časem napodobovat. Vždyť již dneska není problém potkat v Mostě 17 letou cikánku se dvěma dětmi v kočárku a s dalším dítětem na cestě a proč ?  Příklady rodičů přeci přitahují a stát jim to všechno zaplatí, přídavky na děti, na bydlení, na jídlo a bůhví co ještě, možná ani on to neví, za to nepracující cikáni ví naprosto přesně za co všechno dostanou bez práce od státu peníze. Pomalu naštěstí lidem dochází, že takhle to dál nejde a nejde ani za každou cenu nutit ani jednu stranu do vzájemné soužití, nepřizpůsobiví cikáni to nechtějí, vždyť vše zničí jako Chanov. Most již jednou zbořen byl a podruhé by k tomu již dojít nemělo !!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama