Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2017 9:48:26

Pomluvy do volební kampaně nepatří

Pomluvy do volební kampaně nepatří

Tato volební kampaň není o argumentech, ale pouze o penězích, urážkách a pomluvách.

 Letošní volební kampaně poněkud vybočují z normy. Soutěž se mění v ataky, jež neodpovídají pravidlům o slušnosti. Jako bychom se vrátili o pár let zpět. Na druhé straně došlo i k “modernizaci“ dehonestujících kampaní, které se objevují na Youtube a Facebooku a tvoří je lidé, kteří ztratili poslední zbytek slušnosti. Bohužel někteří se naučili používat sociální sítě přesně opačnou formou, nežli by měli. Věřím však, že lidé mají vlastní úsudek o tom, kdo je kdo, či za koho se schovává. Občané odsuzují vládní hádky a vzájemné útoky koaličních stran a stejně tak neuznávají lži a výmysly, které jsou šířeny o jednotlivých kandidátech.

Ve většině případů jde o vyřizování vzájemných účtů mezi konkurenty. Autoři nemají dostatečné argumenty a jsou příliš zbabělí vystoupit přímo. Volební program KSČM splňuje požadavky občanů a vznikl na základě diskuzí s nimi. Mám za to, že lidé dovedou oddělit věci reálně splnitelné od planých a mnohdy nereálných slibů. Často jsme se přesvědčili, že po volbách z takovýchto programů není plněno vůbec nic. V této kampani jsem potkával bezvadné lidi, kteří nám drží palce. Nikdo z nás však není jasnovidec, jak vše dopadne. KSČM do této kampaně věnovala hodně úsilí. Nikdo z nás však nepatří k miliardářům, kteří mohou bez mrknutí oka zaplatit jakoukoliv částku.

Přesto je vidět, že nelze koupit vše. Jsem rád, že se mohu této kampaně do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR účastnit. Je to pro mne neocenitelnou zkušeností i pro budoucí práci. Vše záleží na lidech, jak se rozhodnou a komu dají důvěru. Bez jejich pomoci nelze docílit nápravy a věci měnit. Rád bych poděkoval všem, kdo přijdou do volebních místností. Čas, který volbě věnujete, nebude rozhodně časem ztraceným.

Emil Pernica, kandidát KSČM do Poslanecké sněmovny PČR v Jihomoravském kraji
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama