Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2017 21:09:34

Byrokracie, zákazy, nařízení a omezování! EU už není sen!

Byrokracie, zákazy, nařízení a omezování! EU už není sen!

Byrokracie, zákazy, nařízení a omezování! EU už není sen, nýbrž noční můrou svobody a demokracie. Vnucování nesmyslných kvót rozděluje občany i politické strany.

Když se sen mění v noční můru

  Svobodná Evropa byla před pár lety cílem nás všech, všichni jsme se těšíli ze svobodných a nekomplikovaných hraničních přechodů bez buzerace na jedné, či druhé straně.
   Všechno začalo hezky fungovat a lidé, naši spoluobčané, se těšili z možností neomezeně cestovat po Evropě, jenže každá pohádka má špatný, nebo dobrý konec. Zde se zatím dobrého konce není v dohledu a zřejmě bude ještě hůře. Vždyť stačilo tak málo, bývalo by nakrásně stačilo udržovat EU jako spolek zemí, který se rozhodl pro vzájemný obchod a svobodu obyvatel v cestování, pohybu za prací.
   Proč se EHS muselo změnit na EU, proč se zjednodušení obchodu a pohybu změnilo na politický moloch? Je to vcelku jednoduché, celá Evropa tak nějak dobře fungovala, tak se museli všude nacpát politici, kteří vlastně nedělají nic jiného, než omezení a restrikce, poněvadž dobré věci jsou dávno vymyšleny!

Jiří Daněk
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama