Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2017 16:30:00

Jsme samostatné politické hnutí a tím už zůstaneme

Jsme samostatné politické hnutí a tím už zůstaneme

Komentář na facebookovém profilu k informacím o slučování STAN s jinými politickými subjekty

 Vážení přátelé samostatného hnutí STAN,

nedávno se objevily zprávy o nějakém našem slučování, o resuscitaci předvolebních symbióz s KDU-ČSL a cosi kdesi. Chci tímto zcela jasně a striktně takové spekulace odmítnout.

V rámci povolebního vyjednávání mluvíme se všemi dalšími pěti demokratickými stranami, spolupráce s nimi samozřejmě bude probíhat jako spolupráce opozičních sil ve sněmovně, to je správné a tak to má být. Ale v žádném případě není ve hře jakékoli slučování ani klubů, natož stran.

K diskusi je společný postup v senátních volbách, ve volbách do Evropského parlamentu a v prezidentských volbách, což je logické vzhledem k povaze těchto voleb, pokud nemá být zase celá republika v barvách jedné strany. Ale opět - jde o spolupráci samostatných subjektů, nikoli o slučování.

A pokud z toho nějaké médium má potřebu dělat haló novinku, tak mu na ten špek neskákejte. STAN se neosamostatnil a neprošel si volbami proto, aby se s někým spojil. Jsme samostatné politické hnutí a tím už zůstaneme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama