Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2017 16:44:10

Boj o koryta se rozhořel na plné obrátky!

Boj o koryta se rozhořel na plné obrátky!

Dění ve sněmovně se změnilo v koňský trh, kde se kupčí s funkcemi v (ne)zájmu voličů. Kalousek varuje před zlem. Fiala se dočkal. Vondráček se nestydí... V EU to drtí podle nových osnov

 EU se snaží znemožnit právo zemí na vlastní politiku!
V Dublinu se koneckonců s nikým již nebavili, rozhodli, vytiskli a podepsali...
V naší maličké zemi si rozdávají poslanci červené karty, střídačky jsou plné outsiderů a bývalé veličenstva si dále mnou ruce. I tak lze nazvat divadlo, které nováčci v poslanecké sněmovně záhy okoukají a uvedou v reálný život! Političtí matadoři už jim to nějak vysvětlí, teda spíš ukážou způsob, jak z toho také něco mít! Pošramocené pověsti, tak té se dřív či později dopracuje každý politik.
Dnes krásné hesla, plné oduševnělých ideálů prýští na všechny strany, jak čistý horský pramen, ale to jen do té doby, než zjistí, že by se toho křišťálově čistého pramenu dalo nějak využít. Dnes je v poslanecké sněmovně těch ideově čistých nováčků docela dost, takže překvapení pro nás na sebe nenechá dlouho čekat. On už to někdo zařídí...
Přeji si spíše, aby někdo začal řešit závažné otázky, tak jak slíbil, protože čas plyne! Zatímco my zase jen civíme, co se to v té EU proboha děje, že se nás nikdo na nic neptá, a kam vlastně zmizela demokracie, demokracie kvůli které se tu přece cinkalo, ano, abychom mohli svobodně mluvit, psát a hlavně rozhodovat o našich osudech! Centrální řízení už tu jednou bylo, a všichni víme kam to došlo, ostatně celý cirkus EU mi připadá 40 let za pokusem RVHP!


J.D.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama