Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2018 6:34:00

Premiér by měl dodržovat etiku a morálku

Premiér by měl dodržovat etiku a morálku

Komentář na facebookovém profilu ke zprávě OLAF.

Po přečtení zprávy OLAFu je jasné, že došlo k neoprávněnému čerpání evropských prostředků Andrejem Babišem. Aby to byl trestný čin, musí policie prokázat záměr tyto prostředky zneužít. To bude mít hodně těžké, zvláště proto, že stíhá de facto svého nadřízeného. Držím jí palce a věřím, že jejich práce nebude nijak ovlivněna, i když na ně kouká celá republika a dost možná i valná část Evropy.

Pokud však máme na premiéra ČR vyšší nároky, než že není zloděj, například nároky dodržování etiky a morálky - a měli bychom je mít - pak by měl Andrej Babiš okamžitě odstoupit. Už nedělá ostudu jen sám sobě, ale nám všem a dělá z nás úplné blbce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama