Dr.Dr. Jan N. A. Berwid-Buquoy

Dr. et Dr. Jan N.A, Berwid-Buquoy
  • KDU-ČSL
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2018 10:50:00

Jiří DRAHOŠ for President

 Jiří DRAHOŠ for President

Vážení přátelé, možná to nevíte, ale ten kdo sleduje pravidelně zahraniční tisk, tak jako já, zcela jístě se může dočíst, že bez přehánění celá Evropa sleduje průběh naších nastávajících prezidentských voleb.

 Ačkoli německý a anglicky mluvící tisk s kritikou vůči Miloši Zemanovi nijak nešetří, o Jiřím DRAHOŠOVI nenajdete žádnou špatnou poznámku. Naopak zdá se, že evropská civilizace od nás očekává jednoznačný postoj: Chcete-li mít hlavu státu, kterou vám budou všichni závidět, VOLTE JIŘÍHO DRAHOŠE !

Ano, přátelé, zde máme jedinečnou šanci ukázat se světu opět z té nejlepší stránky. Nenechme si tuto šanci promarnit. Buďme bdělí! Po T.G. Masarykovi a Václavu Havlovi vyrůstá nám do třetice prezident, kterého si bude, bez přehánění, opět vážit celý svět – a tím i nás.

Již dnes každý rozumný člověk ví, že Jiří Drahoš je osobností, která má schopnosti znovu sjednotit celý národ. Není hulvát a jeho moudrost je uchvacující. Naskytla se nám osobnost za kterou se můžeme bez obav postavit. Víme již teď, že nebude krást propisovací tužky (Václav Klaus) a ani nebude opilým pouličním hulvátem (Miloš Zeman).

Samozřejmě, každý národ prodělává své zrání a sbírá své poznatky. My všichni jsme zajatci svých zkušeností. Nikdo učený z nebe nespadl. Člověk se učí celý život. Dnes všichni už víme: Takový selhávači jako byli Beneš, Gottwald, Zápotocký, Novotný a Husák nás vedli dlážděnou cestou do pekel. Ještě dnes se z dané katastrofy musíme vzpamatovávat a snažit se dohnat životní úroveň vyspělých států západní hemisféry.

Jiří DRAHOŠ nebude na vrcholu moci, aby na ostatní hleděl z patra, nýbrž bude na vrcholku moci, aby národu ukazoval cestu! Podejme mu pomocnou ruku a hlasujme pro něho! Jiří DRAHOŠ nechce ovládat, nýbrž spolupracovat!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama