JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2018 19:03:22

Převahu argumentů nelze překřičet klakou

 Převahu argumentů nelze překřičet klakou

Nedá mi to, abych se před další prezidentskou debatou nevyjádřil k některým komentářům ze strany veřejnosti, ale také ze strany novinářů apod.

Již během přímého přenosu jsme na sociálních sítích, ale také v diskuzích pod mnohými články mohli být svědky mnohdy až vyhrocených názorových soubojů mezi tábory fanoušků Miloše Zemana a Jiřího Drahoše. Kdo bude lepší prezident? Otázka, která dělí český národ. Dokonce i během přímého přenosu bylo znát jasné rozdělení publika na dva nesmiřitelné tábory. V tomto ohledu jsem očekával, že se ten pravý souboj odehraje přímo na scéně před kamerami a že hlavními aktéry budou právě pan prezident Zeman a pan profesor Drahoš. Nestalo se tak…

Pan profesor se projevil nejen jako politicky velmi nezkušený. To současný prezident byl velice dobře připravený a na soupeře pálil jeden argument za druhým. Podle reakcí na sociálních sítích a řady komentátorů je jasné, že převahu argumentů nelze překřičet klakou, pane profesore. I když se podporovatelé Jiřího Drahoše snažili, spíše mu prokázali medvědí službu. Vyrovnaný zápas tak při úterním duelu svedli pouze diváci v publiku. Pan profesor se sice snažil, na současnou hlavu státu ale neměl ani zdaleka. I to je možná odpověď na otázku: Kdo bude lepším prezidentem? Kdo bude tím správným mluvčím této země a kdo se nenechá nikým zastrašit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama