Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2018 15:11:00

Účelové stížnosti mě štvou

Účelové stížnosti mě štvou

Komentář na facebookovém profilu ke stavbě školy v Přezleticích

 Přezletice. Ještě jako ministr financí jsem jim schválil dotaci na stavbu základní školy, chodily by tam děti ze tří obcí. Kapacita 500 žáků, zájem je obrovský. Jenže nějaký developer se tam, jak se zdá, dohodl s ekologickou organizací a ta výstavbu blokuje. Podala stížnost, projekt se zastavil.

Byl jsem se na místě podívat. Mluvil se starosty. Musíme to vyřešit. Štvou mě takové účelové stížnosti, které jen blokují potřebnou výstavbu a berou si za rukojmí rodiny s dětmi. A protože mi je jasné, že to nebude jediné místo, které má podobný problém, byl bych rád, abyste mi napsali. Starostové, nebo běžní občani, to je jedno. Informujte mě, rád se budu osobně angažovat a pokusím se pomoct.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama