Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2018 17:42:00

Premiér Babiš se setká se zástupci profesních spolků

Premiér Babiš se setká se zástupci profesních spolků

Předseda vlády ČR Andrej Babiš se v úterý 20. února 2018 setká ve Strakově akademii se zástupci profesních spolků. Ti chtějí premiéra informovat o roli řemesel a cechů v české ekonomice a projednat s ním hlavní řemeslná témata.

 Jedním z bodů jednání bude zavedení praktické výuky na základních školách, kde by se propojily manuální práce s novými technologiemi. Zástupci profesních spolků budou s premiérem Andrejem Babišem mluvit také o vytvoření systému mistrovských zkoušek a rozvoji duálního vzdělávání. V neposlední řadě bude tématem zahájení legislativních opatření ve vazbě na živnostenské řemeslo.

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, která zastřešuje zhruba padesát profesních spolků, vyhlásila letošní rok Rokem rodinného podnikání. Tomuto projektu poskytl předseda vlády Andrej Babiš svoji záštitu.

Termín
20. února 2018

Místo
Úřad vlády ČR, nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1

Program
15.00 – začátek jednání

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama