ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2018 15:19:00

337 důvodů pro odvolání Tomia Okamury z funkce

337 důvodů pro odvolání Tomia Okamury z funkce

Starostové dnes podpoří návrh na odvolání Tomia Okamury z funkce místopředsedy sněmovny a uvedou 337 důvodů, proč to udělat.

 "S úcty ke všem obětem holokaustu budeme podporovat návrh na odvolání Tomia Okamury z pozice místopředsedy sněmovny. Pokud někdo používá výraz 'pseudokoncentrák', já používám výraz 'pseudodebata', protože jakkoliv zpochybňovat utrpení stovek lidí, kteří zemřeli v koncentračním táboře v Letech, je pod úroveň parlamentní debaty," říká místopředseda STAN Vít Rakušan.

Starostové rovněž dlouhodobě prosazují, aby nejbližší spolupracovník prezidenta republiky byla důvěryhodná osoba. "Vzhledem k tomu, že se nynější kancléř prezidenta republiky pohybuje v nejbližší blízkosti prezidenta, účastní se jednání s nejvyššímu světovými státníky místo velvyslanců, měl by mít nejvyšší bezpečnostní prověrku. Navrhujeme, aby se to stalo podmínkou pro výkon této funkce," řekla místopředsedkyně STAN Věra Kovářová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama