Oldřich Bubeníček

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2018 20:38:00

Snažíme se skloubit potřeby turistiky, potřeby měst a malých obcí

Snažíme se skloubit potřeby turistiky, potřeby měst a malých obcí

Hejtman jednal se starosty o dopravě ve Šluknovském výběžku.

Na pozvání předsedy Sdružení pro rozvoj Šluknovska a zároveň starosty Jiříkova Michala Majáka přijel hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček s vedoucím odboru dopravy a silničního hospodářství krajského úřadu Jindřichem Fraňkem do Dolní Poustevny jednat o dopravní obslužnosti Šluknovského výběžku.

Součástí Sdružení pro rozvoj Šluknovska je celkem 18 obcí, právě s jejich zástupci jednal hejtman spolu s krajským vedoucím odboru dopravy. Diskuze se týkala hlavně plánovaných úprav jízdních řádů v regionu, zejména pak možných změn na lince U27 Mikulášovice – Rumburk a diskuze se dotkla také trati 084 Rumburk – Panský – Mikulášovice. „Naší snahou je najít rozhodně kompromisní řešení, někdy je obtížné skloubit potřeby turistiky, potřeby měst a malých obcí. Snažíme se hledat efektivní i ekonomické řešení a proto jsem rád, že jsme se dnes tady sešli a můžeme vaše potřeby osobně probrat a najít tak jejich řešení,“ řekl hejtman při setkání se starosty. Debata se také dotkla tématu zajištění kvalitní lékařské nemocniční péče ve Šluknovském výběžku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama