JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2018 14:48:48

Odpovědnost za Sýrii nese Bašár Asad a jeho spojenci z Kremlu a Teheránu

Odpovědnost za Sýrii nese Bašár Asad a jeho spojenci z Kremlu a Teheránu

Komentář na facebookovém profilu ke koordinovanému útoku USA, Británie a Francie na syrské cíle spojené s vývojem a skladováním chemických i biologických zbraní

Podle dostupných informací byl útok spojenců z USA, Velké Británie a Francie veden tak, aby zasáhl jen sklady potenciálně sloužící k výrobě chemických zbraní, nikoli civilisty. Noční útok vnímám jako jasný vzkaz Asadovi i komukoli jinému, kteří by chtěli opět použít chemické zbraně. Odpovědnost za situaci v Sýrii nese Bašár Asad a jeho spojenci z Kremlu a Teheránu, proto jsou prohlášení mluvčího Hradu zcela nemístná. Opět se ukazuje, čí zájmy Miloš Zeman hájí. Ty české to určitě nejsou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama