Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2018 7:08:45

Znásilňující Ježíš a česká vlajka ve vagině – provokace neomarxistických šílenců

Znásilňující Ježíš a česká vlajka ve vagině – provokace neomarxistických šílenců

Komentář ohledně kontroverzní divadelní hry „Naše násilí, vaše násilí“.

Dostal jsem anketní otázku pro ParlamentníListy.cz co si myslím o kontroverzní divadelní hře „Naše násilí, vaše násilí“, která dostala dotaci od města Brna, v níž nahý Ježíš znásilňuje muslimku a při níž si nahá herečka vytáhla z vaginy českou vlajku.

Má odpověď:

„Tato divadelní hra je další provokací neomarxistických šílenců, kteří se nám snaží namluvit, že je netolerantní, nenávistná, velice násilná a ženami opovrhující islámská ideologie něco, co by nás mělo kulturně obohacovat. Hanobením státní vlajky v podání samozvaných umělců by se měly zabývat orgány činné v trestním řízení, jelikož toto nemá s uměním dle mého názoru nic společného, a to i přesto, že žijeme ve svobodné zemi, a proto není žádoucí cokoli, co neporušuje zákon, zakazovat. V tomto případě si ale myslím, že zákon porušen byl, jelikož i takzvané umění musí mít nějaké hranice, za které se jít nedá. Česká vlajka je jedním ze státních symbolů České republiky a způsob jejího používání stanoví zákon o užívání státních symbolů. To, co se dělo se stání vlajkou na pódiu divadla, tento zákon zcela jistě odmítá. Odmítnout je také třeba vynakládat na takováto pseudoumění dotace a finanční příspěvky ze státního rozpočtu. Finance daňových poplatníků je třeba využívat s péčí řádného hospodáře a rozumným způsobem, aby byly k užitku co největšího počtu občanů.“
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama