JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2018 4:33:00

Je třeba odstraňovat příčiny migrační krize v jejich počátku

Je třeba odstraňovat příčiny migrační krize v jejich počátku

Prohlášení KSČM k vyjádření francouzského prezidenta Emanuela Macrona.

Dle agentury Reuters se francouzský prezident E. Macron vyslovil pro přijetí finančních sankcí vůči zemím EU, které by odmítaly přijímat migranty s prokázaným nárokem na azyl.

KSČM však takovéto prohlášení a v něm vyjádřený přístup k přijímání migrantů zásadně odmítá. ČR by měla aktivním dialogem podporovat revizi společného evropského azylového systému EU, ve kterém by země na vnější hranici EU nebyly vystaveny velkému počtu uprchlíků. Zcela zásadně odmítáme i návrhy Angely Merkelové a bavorského ministra vnitra. Trváme na tom, že řešením není přerozdělování kvót migrantů mezi členské země unie, ale důsledné odstraňování příčin krize v jejich počátku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama