RSDr. Alexander Černý

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2011 20:05:00

Bude vyšetřování kauzy pandurů skutečně pokračovat?

Bude vyšetřování kauzy pandurů skutečně pokračovat?

Vyjádření poslance Parlamentu ČR a stínového ministra KSČM pro resort obrany Alexandra Černého ke komplikacím při vyšetřování kauzy pandurů.

Všechny velké korupční kauzy, zvláště ty spojené s Ministerstvem obrany ČR, provází celá řada velmi podezřelých komplikací a zásahů do vyšetřování, které nakonec vedou k tomu, že se nic nevyšetří.

Informace o odchodu klíčového vyšetřovatele kauzy pandurů, pana Zahálky, jen dokumentuje, že jde o systémovou chybu. Nositelé korupčního jednání nám opakovaně dokazují, že jsou stále o krok napřed a v podmínkách českého „neprávního“ státu jsou v podstatě nepostižitelní. Není pochyb, že v případě kauzy pandurů mají někteří mocní eminentní zájem na tom, aby se nic nevyšetřilo, a tak pan Zahálka prostě musí z cesty.

Bude bezesporu zajímavé, jak bude reagovat místopředsedkyně vlády pro boj s korupcí Karolina Peake, která by nyní měla osvědčit, že tento úřad pro ni nebyl zřízen nadarmo.

Alexander ČERNÝ, poslanec PČR za KSČM, člen Výboru pro obranu a bezpečnost
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama