PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2018 10:45:00

Nedostatek kompetentních a loajálních osob v hnutí ANO

Nedostatek kompetentních a loajálních osob v hnutí ANO

Rozhodnutí Andreje Babiše řídit resort spravedlnosti dokazuje nedostatek kompetentních a loajálních osob v hnutí ANO.

Na naprostou nekompetentnost Taťány Malé jsme s Piráty upozorňovali od chvíle, kdy se začalo o jejím nasazení na Ministerstvo spravedlnosti ČR spekulovat. Nešlo jen o fakt, že opisovala hned ve dvou diplomových pracích. Důvodem pro její nejmenování do ministerského křesla měl být i jasný střet zájmů v podobě aktivit jejího manžela, který poskytuje drobné půjčky a zároveň vede insolvenční firmu. Nepopíratelnou indicií dokazující věrnost Malé premiérovi pak bylo její legendární vyjádření, v němž navrhla, aby se soud zabýval dotačním případem Andreje Babiše až po dalších volbách.

Rozhodnutí premiéra Andreje Babiše převzít Ministerstvo spravedlnosti ČR dokazuje deficit a především odliv kompetentních a kvalitních osob schopných řídit vysoké posty ve státní správě, kteří by byli Andreji Babišovi loajální. Neschopnost sestavit kvalitní ministerský tým, čelit dosazování kandidátů do vlády prezidentem Zemanem a především pakt s komunisty, kteří díky premiérovi Babišovi přichází opět k moci, pak ukazuje i na manažerskou neschopnost a selhání samotného trestně stíhaného ministerského předsedy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama