Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2011 22:44:23

Žaloby se nebojím!

Žaloby se nebojím!

Reakce pánů Josefa Dobeše a Václava Klause ml. na mé včerejší vyjádření pro Rádio Impuls byla mimořádně rychlá. Od ministra Dobeše jsme se dozvěděli možná více, než chtěl on sám...

Nejprve ministr tvrdil, že se žádný prodej nemovitostí nechystá, aby poté pro iDnes uvedl: "Jestli bude následovat další vlna propouštění, což by podle mne bylo potřeba, protože úředníků je v organizacích řízených přímo ministerstvem stále hodně, budeme možná uvažovat i o prodeji vlastních budov..."  Zároveň prohlásil, že říkám voloviny. Nevím, jestli říkám voloviny, ale Josef Dobeš voloviny rozhodně dělá.

Ani ve výše uvedeném případu se nevyhneme osobě pana Bátory, který byl zcela náhodou pověřen auditem nemovitostí ministerstva školství. Je to jistě pro jeho vysokou odbornost a rozhodně se za pana Bátoru
nepřimlouval prezident Václav Klaus starší.

Syn pana prezidenta, který působí čistě náhodou jako poradce ministra školství, začal rovnou vyhrožovat žalobou. Žaloby pana syna se nebojím, ale doporučil bych Václavovi Klausovi juniorovi, aby si před tím, než začne vyhrožovat soudy, pořádně přečetl přepis mého výroku.

Ať se na to dívám z kteréhokoliv úhlu, tak propojení nejlepšího ministra školství s nejlepším ředitelem školy a nejlepším personalistou pod dohledem nejlepšího prezidenta na mě působí jako hra "já na tátu, táta na mě".
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama