Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2018 8:38:51

Co nás čeká

Co nás čeká

Máme před sebou komunální volby. Právě v obcích a městech je třeba pracovat tak, aby lidé měli záruku v tom, že se snažíme pomoci při řešení problémů, které mají.

Lidé řeší spoustu běžných problémů. Některé dokáží vyřešit sami, u jiných je třeba, aby pomohli ti, kteří ve svých kampaních pomoc slibovali. Možná si řeknete, že slibům u nás již dávno nevěříme. Mnohé politické subjekty k tomu svou činností velmi napomáhají. KSČM však ve svých programech neslibuje nemožné. Řídí se heslem méně je někdy více. Náprava dění, které tu zanechaly pravicové vlády bude trvat několik let. A ne vše půjde uvést na pravou míru. Některé podivné privatizace a prodeje nenávratně poškodily občany i stát. A jejich realizátoři jsou dnes prakticky nepostižitelní. Máme před sebou komunální volby. Právě v obcích a městech je třeba pracovat tak, aby lidé měli záruku v tom, že se snažíme pomoci při řešení problémů, které mají. V některých případech je nutné oslovit i vládní představitele především proto, že menší územní celky nemají vždy tolik financí, aby mohly účinná opatření realizovat. Právě proto je nutná bezprostřední součinnost i s poslanci KSČM, kteří se snaží prosadit náš volební program a zlepšit tak situaci, jak České republiky, tak i jednotlivých občanů. Podzimní komunální volby budou odrazem naší dlouhodobé práce. KSČM nespoléhá na bombastickou kampaň, ale na pravidelná setkávání s občany a pečlivé naslouchání jejich připomínkám a podnětům k řešení stávajících problémů. Právě na menších obcích a městech se lidé lépe znají a mohou se rozhodnout ve prospěch těch, kterým věří. A to je myslím jednoznačně naše výhoda.

Věřme, že čelní představitelé státu budou stejně jako my vnímat některé požadavky, které se jim lidé snaží našim prostřednictvím sdělit. I když čísla o nezaměstnanosti hovoří o tom, že je nízká, lidé v některých regionech státu, zvláště jsou-li starší i při možnosti rekvalifikace, práci hledají marně. Je třeba se zamyslet nad vybaveností menších obcí a zamezit tak odlivu občanů do větších aglomerací. Pokud v nadcházejících podzimních volbách dáte šanci kandidátům KSČM máte jistotu v tom, že svůj program, který ve volbách předkládáme budeme prosazovat po celé následující volební období.

Bc. Emil Pernica, vedoucí kandidát KSČM pro volby do Zastupitelstva města Blansko
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama